Home » Top 10 populairste bikepacking gear 2020

Top 10 populairste bikepacking gear 2020

Bikepacking gear online 2020

Bikepacking wordt ook in Nederland steeds populairder. We merken ook dat de grotere webwinkels een steeds groter assortiment krijgen van bikepacking gear. Weliswaar wel aangeboden door externe aanbieders, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Hieronder bekijken we de meest populaire producten bij webwinkelgigant Bol.com. Dit zijn de artikelen die in de zomer van 2020 het meest populairst zijn. Veel van deze artikelen worden aangeboden door bijvoorbeeld AGU en andere outdoorwinkels.

Top 10 Bikepacking Gear 2020

Hieronder zie je direct in een overzicht de 10 populairste producten op het gebied van Bikepacking. Het artikel dat als eerste links staat weergeven is tevens het populairste artikel van dit moment. Heb jij al eens een bikepacking artikel online gekocht?

AGU Seat-Pack Venture Zadeltas Zwart – 20 L – HIVIS – Bikepacking op één

Op de eerste plek zien we de AGU Seat Pack zadeltas. Deze tas heeft een inhoud van 20 liter en weegt 512 gram. Het is een duurzame tas, speciaal ontwikkelt voor Bikepackers. De zadeltas valt onder de Venture Bikepacking collectie van AGU. Dankzij de speciaal ontwikkelde technologie ben je ook tijdens de regenachtige tripjes verzekerd van droge spullen. Met de inhoud van 20 liter kun je ook nog eens voldoende spullen kwijt voor de langere backpacktrips!

Uitgelichte afbeelding: Photo by Patrick Hendry on Unsplash

nv-author-image

GoBikepacking is onderdeel van Sportmedia365. De sportieve redactie bestaat uit drie personen, die met hulp van meerdere gastschrijvers fanatiek werken aan meerdere sportgerelateerde websites. Hun passie voor fietsen, fietsvakanties en bikepacking kunnen ze kwijt op GoBikepacking.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *